Thank you tag


For et års tid siden (jøsses…) var Lone og jeg til frokost hos Safa, og jeg havde en lille samling syltede lækkerier med som værtindegave: En rabarberchutney og en rabarbersylt. Begge glas var dekoreret med et låg i stof, baker’s twine og små tags hvorpå der stod, hvad der var i glasset.


På pakken havde jeg sat en lidt større tag, som jeg havde givet en vandfarve-baggund i blå og grøn. Ovenpåm havde jeg stemplet nogle mælkebøtte-agtige blomster fra Clearly Besotteds Dandelion Dreams. Endelig havde jeg dekoreret med lidt pailetter.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Thank you tag

  1. Pia Larsen says:

    Lækker gave – elsker rabarber 😉 Så fint med tag’en.

  2. Karina Beck says:

    Det ser rigtig sødt ud. Flot gave.

  3. Camilla says:

    Uhmm bliver helt lækkersulten 🙂 virkelig flot gave!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.