Clotilde 2 år


Line sender fødselsdagskort til sin venindes døtre, og de får hver især en bestemt type kort: Caroline får formede kort (en vandkande eller en elefant fx), mens Clotilde får shakerkort. Clotilde har faktisk fødselsdag i midten af december, men jeg har jo ikke ligefrem blogget kort, så snart de blev lavet, mens jeg var gravid.

Line havde købt et lille puslespil til Clotilde, og en af brikkerne var en gul bamse – så jeg måtte sikre mig, at der kom en lille gul bamse med på kortet. Bamsen har fået selskab af en lyserød elefant, som jeg bare syntes var nuttet. Øjne og næse har jeg tegnet op med en sort gelpen, og prikkerne på kinderne er lavet med en hvid signo.

Shakeren er formet som en blomst, og jeg har da også fyldt dem med blandt andet blomsterpailetter samt lidt almindelige runde pailetter og et par snefnug.

—o—

    0008498000000-st-01-prismacolor-colored-pencil-set-48

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Clotilde 2 år

  1. Charlie says:

    Dejligt med et fotolager og dette kort er så nuttet. Jeg er vild med shakerkort. Knus og tak for kigget.

  2. Benita says:

    Jeg er også vild med shakerkort, men synes ikke mine bliver lige så gode som dine. Kunne du lave en lille TUT til hvordan du gør? Please…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.