Laura 7 år


Jacobs storesøster Laura havde også fødselsdag i januar, og hun skulle skulle naturligvis også have et kort. Jeg havde lyst til at bruge mine nye Clearly Besotted Arctic Animals til kortet, så jeg lavede en nordlysbaggrund med en af mine favoritteknikker. Det er nemt og effektfuldt, så det sker med mellemrum, at jeg vender tilbage til nordlyset.


Clearly Besotteds Arctic Animals er super fine og ikke så store, som fx Lawn Fawns arktiske dyr. Da jeg farvelagde pingvinen valgte jeg at lave den mere grå end sort, hvilket jeg meget godt kan lide. Pingvinen holder en lille knallert, og jeg har skåret dens luffer fri, så det ser ud som om den faktisk holder fast i knallerten.


Den lille nuser sæl malede jeg i lyse grå farver, og så fik den lidt prikker her og der, for at give dens pels lidt mere struktur. Endelig fik den en lille hyggelig har på i farver fra kortet.


Foruden min nordlysbaggrund besluttede jeg mig for at bruge en stencil og hvidt embossing paste til at give himlen endnu mere dybde. Endelig brugte jeg en hvid ball pen og nogle spredte pailetter til for alvor at give himlen over dyrene masser af umpf.

—o—

       0008498000000-st-01-prismacolor-colored-pencil-set-48  

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Laura 7 år

 1. Benita says:

  Kommer der en forklaring til nordlysteknikken? Tror jeg kan regne det ud, men det kunne jo være du havde en god ide.

  Lækkert kort og søde dyr 🐧❄️

 2. Karin says:

  Bare SÅ fint kort. Man får jo ret meget lyst til at lave børnekort 🙂
  Den himel teknik?? Vil du ud med den?

 3. Ditte says:

  Jeg stemmer også for en tutorial på den smukke himmel med nordlys, for hvor er det bare flot. Og de dyr er virkelige søde. Alt i alt perfekt kort! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.