Jacob 4 år

I januar fyldte Jacob fire år, og så skal man naturligvis have et fødselsdagskort. Jeg havde netop fået nye stempler fra Lawn Fawn, og de skulle bruges. Til dette kort valgte jeg at bruge Fintastic Friends, som er et ret kært sæt med akvariumtema.


Jeg ville gerne have Jacobs alder med på kortet, men det krævede lidt for mig at finde ud af, hvordan det skulle lade sig gøre. Løsningen blev en ballon, som en af fiskene holder fast i. Det fine ved en detalje som denne er også, at det giver noget at skrive om i kortet.

Når nu jeg skulle lave et kort med fisk og akvarium, ville jeg også have noget, der så vådt ud. Valget faldt på en stencil med en masse cirkler (som kan minde om bobler) og klar embossing paste. Jeg holder virkelig meget af at lave baggrunde med embossing paste, fordi det er en meget effektiv men samtidig diskret effekt. Og det her klare embossing paste er altså for skægt – det skal jeg bruge noget mere! Ved siden af kortets hilsen stemplede jeg nogle små bobler, som fik en omgang Glossy Accents, så de matchede alle boblerne i baggrunden.

—o—

      0008498000000-st-01-prismacolor-colored-pencil-set-48

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Jacob 4 år

 1. hvor er det altså bare et fantastisk sødt kort 🙂
  Bliver jo helt inspireret 😉
  Knus & Kram
  Minalima / Line

 2. Benita says:

  Fedt produkt, det der klar embossing paste. Lækkert kort!

 3. Pingback: Laura 7 år | @ Cecilie

 4. Ditte says:

  Skønt kort 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.