Juleblog 2015: Kort med julestjerner

juleblog15For dem af jer, som læser med her på bloggen gennem året, er det ikke nogen hemmelighed, at jeg har lavet julekort siden januar. Nogle af dem er lavet til Operation Skriv Hjems blog, andre har jeg bare lavet, fordi jeg havde lyst til at lave et julekort, mens andre igen er lavet, fordi jeg har brugt dem til kortpakker til mit julekortsevent. Jeg skal ærligt indrømme, at jeg virkelig nyder at have størstedelen af de julekort, jeg skal bruge, klar allerede inden december går i gang. Der er noget trygt ved at vide, at kortene ligger klar og “bare” skal skrives og sendes, når sæsonen går i gang. I år er jeg dog i tvivl om, om jeg helt har kort nok liggende klar… Der er ikke blevet produceret sååå mange kort i løbet af efteråret. Heldigvis har jeg nogle kortpakker tilovers fra julekortseventet, så hvis alt andet glipper, kan jeg nok lave nogle af dem, og så alligevel komme i mål med de julekort jeg skal have skrevet i år.

Det her kort er faktisk lavet netop til en kortpakke til julekortseventet, men jeg tror måske ikke, at der var så mange af damerne, der gik i sving med det. Pyt med det. Jeg er stadig godt tilfreds med kombinationen af de mange blomster og blade og den relativt enkle baggrund.

Noget af det, der vist særligt udfordrede ved dette kort, er, at man skal stemple mere end en gang for at få samme resultat, som jeg har her. Men det er jo for mig netop dét, der gør Wplus9-stemplerne så fine: Det giver bare en rigtig flot effekt med lag-på-lag-stempling. Så skulle det vise sig, at der er et par pakker af dette kort tilbage i posen, bliver jeg ikke for alvor ked af det.

—o—

   

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Juleblog 2015: Kort med julestjerner

  1. Camilla says:

    Bestemt et flot og julet kort. Jeg er også vild med lag på lag stempel sæt 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.