Juleblog 2015: Driving Home for Christmas

juleblog15Det har været en tradition, siden vi flyttede til Bonn for syv jule siden, at jeg lytter til – og blogger om – Christ Reas Driving Home for Christmas. I år skal naturligvis ikke være nogen undtagelse, for i dag sætter vi kurs mod nord og juledagene i det danske. Det betyder, at dagens kendingsmelodi ikke kan være andet end netop Driving Home for Christmas.
Vi starter dagen (frygtelig) tidligt, fordi vi skal holde pause i Hannover. Her skal vi være på vores favorit morgenmadscafé klokken 9 til en lillejuleaftens-morgenmadsbuffet. Det er dejligt med lækker morgenmad, og så er det også et hit for den gravide dame lige at få et break fra at sidde stille i bilen. Så det er to fluer med et smæk sådan at køre fra Bonn til Hannover tidligt, så tage morgenmad og derefter fortsætte turen til Danmark. Det skal nok blive en fin morgen.

Og så fordi det bare SKAL være sådan, finder du Chris Reas skønne julesang her – rigtig god fornøjelse med den. Kør pænt, hvis du også skal på vejene i dag.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Juleblog 2015: Driving Home for Christmas

  1. Julie Sofie says:

    Jeg elsker julen! Det er sådan en fantastisk tid, som, for mig, udelukkende handler om at tilbringe tid med min familie og mennesker jeg holder af. Julemusik, god mad, grin, julehistorier, og ikke mindst at slå maver til gode julefilm.

    En som vi altid sp i min familie er denne: http://eventyrogdisney.wordpress.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.