Godt nytår!

Så er vi her endnu en gang: På årets allersidste dag. For mig har nytår vist mere eller mindre altid (eller i hvert fald i mit voksne liv) været en ikke-begivenhed. Jeg er ikke så god til det med alkohol og fulde mennesker – og da slet ikke, når det hele bliver blandet med fyrværkeri. Der er bestemt ikke noget galt med at være sammen med mennesker, man holder af og spise en god middag – men det kunne man jo i princippet gøre hvornårsomhelst ;)Faktisk er det en skam, hvis man nøjes med at gøre sådan noget én gang i året, hvis du spørger mig…

I år bliver nytåret en god middag hos Finn og Lone efterfulgt af kransekage, champagne og fyrværkeri over Rhinen og Siebengebirge set fra vinduerne på Højen. Det er vores anden – og sidste – nytårsaften her på Højen, da vi sidste år var i DK til nytår. Så der er som altid dømt en stille og rolig nytårsaften for os, og det er lige i vores ånd.

I dagene siden vi kom hjem fra jul i DK, har vi knoklet på at pakke ned, flytte op og nedbryde køkkenet. Jeg kommer aldrig til at forstå, hvorfor man her i landet synes, at det er en god idé, at man lige skal bygge et køkken, mens man også flytter alt sit indbo. Men sådan er det bare, så det kan man jo ikke rigtig slås imod. Heldigvis har Finn tilbudt at bygge endnu et køkken!

Det år, der begynder i morgen, bliver et år med store omvæltninger for os: De starter med den flytning, vi allerede er i fuld sving med, som gør os til hus-beboere med kælder, have og to fine etager i vores lille rækkehus. Det kunne i sig selv have været nok til at holde os underholdt næste år, men den helt store begivenhed er naturligvis, at vi skal være forældre i første kvartal af året… Forældre! Tænk sig en gang. Vi kan næsten ikke vente (men vi gør det nu gerne alligevel) til vores søn gør sin entre i løbet af de næste par måneder. Hans ankomst kan jo ikke andet end at betyde, at jeg får væsentligt mindre tid til at passe bloggen her. Så selvom jeg skal gøre mit bedste for at holde lidt liv i siden, så bær over med mig, hvis der bliver lidt spredt fægtning med posterne næste år.

Jeg vil ønske jer, der læser med hos mig, et vidunderligt nyt år, som forhåbentlig bringer jer mange glade timer og gode oplevelser.

Godt nytår
– eller som vi siger hernede:
Guten Rutsch

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Godt nytår!

 1. Benita says:

  Jeg troede de sagde frohes Sylvester?

  Hvis du lover at vise den lækre dreng frem her på bloggen bare en gang i mellem, så overlever jeg nok at der går lidt længe mellem dine indlæg.

  Nu vi er ved det, kommer der ikke snart en billedserie om det skønne hus, I skal til at bo i nu? Jeg kan godt huske da jeg selv var højgravid jule-og nytårsaften for en del år siden. Det er som om fokus skifter fra en selv, til den lille vip’s i maven. Jeg gider heller ikke de vilde fester på nytårsaften. Så i år er vi i Milano og hygger. Regner med der er noget stort fyrværkeri på Duomo, men ellers skal vi bare gå nogle lange ture og hygge os sammen.

 2. Ditte says:

  Godt nytår Cecilie..
  I har da virkelig noget at se frem til i 2016, store omvæltninger der, som du selv skriver, vil forandre det liv I lever nu. Det liv jeg kender med far, mor og børn kan anbefales på det varmeste 😉 Håber det falder jer både nemt og naturligt.
  Glæder mig til at følge dig et år mere, og til du/I kan vise jeres mindstemand frem. Held og lykke med alt det nye der venter..

 3. Ann Weiss says:

  Godt nytår.
  Jeg har fulgt lidt med på sidelinjen siden SS stoppede. Hyggeligt at se hvad du får lavet.
  Held og lykke med den lille når han melder sin ankomst! Nyd tiden – den går hurtigt 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.