Tillykke Naja & Casper

I dag er vi til bryllup hos K’s kusine Naja og hendes Casper. Når man fejrer bryllup, skal man naturligvis have et kort. Jeg vidste, at Naja ikke havde valgt en traditionel brudekjole, så jeg forsøgte at lave et kort, der ville minde en lille smule og kjole og buket (sidstnævnte skal såvidt jeg er orienteret indeholde røde roser). Kortet er inspireret af dette fine kort lavet af Danielle Flanders.

Stitches & Swirls er et af mine all time favorit Papertrey Ink stempelsæt – det kan bruges i stort set alle sammenhænge, og jeg vender ofte tilbage til det, når jeg skal lave en baggrund. Her har jeg stemplet hele baggrunden samt den “frie” blomster med sættet. Der findes ikke matchende dies til de her stempler, så jeg har selv skåret den grønne og røde blomst ud.

Ovenpå den stemplede blomst har jeg monteret nogle små metalroser, som jeg har haft liggende i mit lager i årevis. De har ikke været så nemme at bruge, fordi de gør kortet umuligt at sende. Men et bryllupskort skal jo alligevel ikke sendes, så nu kunne jeg endelig få brugt de små roser.

Den farvede blomst sidder ovenpå en half tag i to lag: et i hvidt karton og et i vellum. På vellummet har jeg stemplet teksten samt nogle sæt af hjerter og varme embosset dem i hvid. Jeg har også tonet det sorte/grå mønster i baggrunden ned ved at sy et stykke vellum henover – det skulle gerne minde en lillebitte smule om brudens kjole, samt om de invitationer jeg har lavet for brudeparret.

♥  Tillykke med kærligheden, Naja & Casper  ♥

 

—o—

       

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Tillykke Naja & Casper

 1. Benita says:

  Hej Cecilie.
  Bare en lille hilsen for at fortælle at jeg stadig nyder at læse med på din blog. Elsker at læse om din hverdag og dine sindssygt flotte kreationer.
  Be Well!
  Hilsen Benita

 2. Karina Beck says:

  Det er et smukt kort.

 3. Madeline says:

  Loving all your cards and project life pages. This one is a favorite-so, so pretty!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.