PL2015: Uge 18

Vi havde fint besøg af Sarah, Jacob & Agnes i uge 18, og det fylder ikke overraskende det meste af denne uges PL-spread. Da der også var gang i lidt blomsterbilleder, endte ugen med at være ganske pink, hvilket passede perfekt til en ny serie af journalingkort, som One Little Bird lige var kommet ud med.

Nogle gange er det ikke de allerbedste billeder, der bedst illustrerer den uge, man har været igennem. Billedet af K og Agnes er faktisk med bl.a. fordi Agnes har et ret sjovt ansigtsudtryk, hun ind imellem bruger, og det havde jeg lige fanget på det her foto.

Og apropos det med billeder, så krævede det, at jeg slængede mig på asfalten, da jeg skulle tage billedet af de nedfaldne kirsebærblomster. Man må sno sig…

—o—

   

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.