PL2015: Uge 16

Nej, nej, jeg er faktisk ikke bagud med at lave mine PL-sider, men jeg er bagud med at poste siderne.Jeg havde faktisk ikke ret mange billeder fra uge 16 (i hvert fald ikke før week-enden), så det var lidt en udfordring at fylde siderne ud.

Uge 16 var en fin forårsuge, så jeg besluttede mig for, at det var nu, jeg skulle tage forårsbilledet af “mit” Pl-træ. Det var godt, jeg gjorde det, for i løbet af en uges tid endte træet med at være mere et sommertræ end forårstræ.

Lørdag kom Moster & Line til Bonn, så søndag var vi på tur, og det hjalp på mængden af billeder 🙂 Men jeg måtte alligevel bruge et journalingkort i et af 4*6″ spottene, og det er jo fint, at man kan det.

—0—

 

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.