Christian 40 år

Da Christian fyldte 30, måtte han lide den tort, at Esben & Kristian hang et meget langt banner op på facaden af det hus, hvor Heidi & Christian boede på det tidspunkt. På banneret var der tegnet Brøndbys logo og skrevet Fan 30 år – og det er noget grænseoverskridende, når man faktisk er FCK’er. Sådan kan det gå, når man fortsat er ugift som 30-årig 🙂 I år er det ti år siden, og det var jo derfor tid til at markere endnu en rund fødselsdag, og K og jeg var enige om, at vi hellere måtte sætte et lille plaster på såret. Og derfor blev kortet denne gang en ren FCK-hyldest.

Jeg googlede mig frem til FCK’s logo, printede det i den størrelse, jeg ville lave kortet, og så var det jo bare at skære løven og flaget ud med min skalpel. Det var mit håb, at det ville passe med en tekst dér, hvor der står F.C. København i logoet, så jeg blev rigtig begejstret, da det endte med at passe perfekt til min tekst. Teksten er udstanset med Sizzix’ Alphanumeric dies i den lille størrelse, som er cirka 3/4″ høje.

—o—

   

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Christian 40 år

  1. Gitte says:

    Herligt kort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.