PL2015: Uge 12

Uge 12 var en uge, hvor der skete alt muligt, og det kan man altså godt se på mit spread for den uge… Øj, hvor er det kaotisk! Men man kan jo ikke farvekoordinere sine oplevelser, så jeg lever med at uge 12 har et noget rodet udtryk.

De gennemsigtige elementer, som jeg har et par af i albummet, ser jo fine ud, når man ser dem alene… Men det bliver lidt sært, når man kan se siden nedenunder som her. Det blev siderne her jo ikke mindre rodede af.

Søndag i uge 12 gennemførte K og jeg vores første officielle sportsarrangement: 10 km gang gennem vores egen skov. Det var sjovt at være med til et rigtigt løb med skud ved starten, nummer på maven, målstreg, tidstagning og proffessionelle fotografer på ruten. Det måtte naturligvis med i albummet.

—o—

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.