OCC Stretch Your Dies: Mini dies

Jeg fandt lige dette kort (og faktisk også blogposten uden tekst), som jeg ikke har fået vist frem. Kortet er lavet efter en teknik på OCC Stretch Your Dies kurset, hvor man skulle bruge sine små dies. Det var et voldsomt stort arbejde, og jeg er ikke sikker på, at det var en teknik, jeg ville give mig i kast med igen – måske med lidt større dies og uden først at skulle lave vandfarvet papir med mere. Det generer mig bestemt ikke, at kort tager lang tid at lave, men jeg synes ikke, at resultatet står helt mål med indsatsen 🙂

Til gengæld er jeg ret begejstret for idéen med at montere hilsnen på et stykke lidt større vellum, for det gør hilsnen mere synlig uden at tage fra det mønster, man har nedenunder. Det tror jeg godt, at jeg kunne vende tilbage til inden længe.

—o—

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to OCC Stretch Your Dies: Mini dies

  1. Gitte says:

    Super flot kort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.