Julekort i april

I denne måned kom den 24. heldigvis ikke bag på mig, så kortet har jeg haft færdigt i god tid – og jeg behøvede heller ikke vælge et rimeligt hurtigt design, som jeg måtte i marts. Jeg brugte faktisk ganske lang tid på stempelarbejdet på dette kort, men det var sjovt at lave. Kortet er inspireret af indtil flere forskellige kort, jeg har set rundt om på internettet, og jeg synes, resultatet minder lidt om en juleløber.

Kortets hilsen er en kombination af et udstanset ord samt et stemplet. Det udstansede ord er udstanset to gange: En gang i hvid, en gang i guld og derefter lagt ovenpå hinanden, således at det hvide ord får en gylden skygge. Jeg har derefter monteret ordet ovenpå et banner, som strækker sig henover den stemplede “løber”.

Det lille christmas kom med som en eftertanke, fordi jeg pludselig syntes, at det var lidt underligt med en hilsen, der bare lød på wishes. Heldigvis kunne det stadig lade sig gøre at stemple overover banneret, fordi det kan trykkes fladt, da det ikke er sat fast med 3d-puder. Heldigt nok i denne sammenhæng…

—o—

       

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Julekort i april

  1. margit bloch says:

    Super fint kort, Cecilie… og nu har du da lige givet mig en anledning til at få anvendt bunken af PEG stemplerne der har ligget ubrugte et par år på hylden!!!
    Rigtig god weekend…
    knus

  2. Hvor er det smukt… så flot du har stemplet og teksten med guld glimmeret har en fed effekt

    God weekend

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.