OCC Stretch Your Dies: Border dies

Jeg har fået leget med lidt flere af teknikkerne fra Online Card Classes, og jeg var ret begejstret for Laura Bassens idé om at bruge en simpel die to at lave en stencil med. Jeg har brugt den samme die og de samme farver (næsten) som Laura, men jeg har ændret teksten og kortbasens farve. Det var en fornøjelse at se regnbuemønstret udvikle sig, og jeg er ret glad for, at jeg lavede stencillen i plast, så den kan genbruges.

Teksten er en kombination af diecuts lavet med Simon Says Stamps Happy Birthday die og en stemplet del lavet med Winnie & Walters The Big, the Bold and Party. Jeg har pyntet med nogle enkelte gennemsigtige pailetter.

Selvom det er noget af et mas, så bliver det altså flot, når man limer flere udstansninger ovenpå hinanden. Ordet får dimension, og det ville ikke være muligt at opnå det med 3d-puder, fordi det er så tyndt en diecut. Fordelen ved at lime udstansninger ovenpå hinanden er også, at man får lag i samme farve.

—o—

 

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to OCC Stretch Your Dies: Border dies

  1. Karina Beck says:

    Wow hvor er det lækkert. Jeg er desværre ikke med på kurset denne gang. Jeg har store problemer med paypall hver gang og denne gang gav jeg op. Så det er dejligt, at se lidt her.
    God påske.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.