Nyd nu dit otium

Moster er nået frem til pensionen, og det skulle naturligvis fejres! Jeg så dette kort hos Betsy Veldmann, og jeg ville forsøge at lave mine egen udgave. Baggrunden er lavet på akvarelpapir, farvelagt med to forskellige farver Distress Inks og udstanset med en stitched rectangle fra Lawn Fawn. Jeg kunne ikke få de sorte blomster sorte nok ved blot at stemple dem, så i andet forsøg stemplede jeg dem i VersaMark og embossede med sort embossingpulver. Det virkede!

Ovenpå de sorte embossede blomster sidder der udstansede farvede blomster, og så har jeg tilføjet lidt pailetter også. Jeg har limet de to ender af baker’s twine fast et enkelt sted, så de fik fine swung frem for at hænge slattent ned.

Jeg har ikke en tekst, der lige passer til et pensionskort, men så er det perfekt at have et alfabetstempelsæt. Endnu en gang er det et Lawn Fawn sæt, der har været i gang.

—o—

 

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Nyd nu dit otium

  1. Karina Beck says:

    Det er et rigtig flot kort.
    God weekend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.