Luftballonhilsner (Ett Trykk)

Dette kort er endnu et af de kort, jeg fik udgivet i Ett Trykk i februar. Jeg har brugt Lawn Fawns Blue Skies, og jeg har altså et eller andet med luftballoner: De er sjove, har fine former og så er der noget frit og legesygt over dem. Men om jeg nogensinde kommer op i en, er et helt andet spørgsmål…

Begge luftballoner er farvelagt med mine Prismacolor farveblyanter, og det inden jeg fik Gamsol i mit lager. Det betyder, at farverne er blevet blendet ved at lægge masser af lag ovenpå hinanden. Det virker naturligvis, men det bruger også uforholdsmæssigt meget farve, så jeg foretrækker at blende med Gamsol.

Teksterne er stemplet med alfabeter fra henholdsvis Lawn Fawn og Papertrey Ink, og jeg bliver stadig mere og mere begejstret for alfabetstempler, fordi man kan lave egne personlige tekster. Eller som her få en tekst til at passe ind på et banner eller en anden form, som man ikke ellers ville have en passende tekst til.

—o—

 

 

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Luftballonhilsner (Ett Trykk)

  1. Det er bare et super lækkert kort

  2. kortmager says:

    Nøj, hvor flot!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.