Gave-pingviner (Ett Trykk)

1. februar udkom årets første Ett Trykk, og jeg havde tre kort med i bladet. Til det ene kort har jeg brugt et af stemplerne fra Create a Smiles Penguin Party. Jeg stemplede pingvinen i en gaveæske to gange, farvelagde dem med farveblyanter, klippede dem forsigtigt ud og brugte dem derefter som fokus for mit kort. Siden jeg lavede dette kort (i december), har jeg fået fingrene i noget Gamsol, som man bruger til at udglatte farveblyanterne med, og det gør en ret stor forskel i farvelægningens udseende.

For at give pingvinerne noget at “sidde” på, udstansede og stemplede jeg en talebobbel med Neat & Tangleds A lot to Say og Time Warp. De sidste detaljer på kortet er nogle pailetter, en talebobbel med en hilsen, Glossy Accents på næbene og Enamel Accents på øjnene.

—o—

  

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.