Alma 5 år

I går fyldte Alma fem år, og selvom vi var til et mægtigt fødselsdagsselskab søndag, så skulle frøkenen da have et kort på dagen. Jeg synes, det er udfordrende at lave interaktive kort, og de passer jo perfekt til børnekort, så denne gang valgte jeg et kort, hvor en af figurerne kan tumle rundt og slå kolbøtter.


For at fåret kan drøne rundt på kortet, skal man have lavet en bane til det. Det gør man ved at udstanse to størrelser cirkler, så der kommer en løbebane, hvor man har udstanset. I denne løbebane er der så plads til en lille mønt (jeg har brugt en eurocent, men en 25-øre kunne noget også bruges, hvis man skulle have nogle af dem liggende stadig), ovenpå hvilken man sætter figuren fast på en 3d-pude. Det er ikke nemt at forklare i ord, men jeg kiggede på denne video, før jeg lavede mit kort.

Jeg valgte at kombinere Create a Smiles Eggstraordinary Egghunt og Lawn Fawns Critters in the Forest, da jeg skulle lave scenen til kortet. Alle dele er farvelagt med Prismacolor farveblyanter, og så er farverne blendet sammen med Gamsol. Jeg har også pyntet med Wink of Stella samt Glossy Accents rundt omkring på motiverne.

Almas navn og alder skulle naturligvis være på forsiden, og til det formål har jeg brugt de to størrelser af Sizzix og Tim Holtz’ diesættet Alphanumeric. Det er simpelthen så fede diesæt, fordi der er flere af hvert bogstav, så man hurtigt kan udstanse dem, man skal bruge. Og så har de to sæt rigtige gode størrelser, som passer rigtig godt til hinanden og til kort.

Man kan køre fåret rundt, så det når frem til harens øre og så tilbage igen, men man kan naturligvis også bare flytte fåret et andet sted hen, end der hvor det startede med at være. Det er altså lidt sjovt med kort, der kan lidt mere end bare at se fine ud.

—o—

    0008498000000-st-01-prismacolor-colored-pencil-set-48   

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Alma 5 år

 1. Hvor er det smukt og kreativt I flotte farver. Så cute dine dyr er :-))
  God dag

 2. Dorthe/Pips says:

  Ej hvor er det sødt! Det skal helt klart prøves med denne type kort!

 3. Pia Larsen says:

  Fedt kort, Cecilie! Og stemplerne fra Create A Smile er super søde.
  God aften 🙂

 4. Karina Beck says:

  Hvor er det bare et lækkert kort i dejlige farver!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.