PL2015: Uge 5

Jeg synes, at ugerne går ret hurtigt i år… Vi er allerede ude af uge 5! Og jeg har fået ugen på plads i årets PL-album. Det var nu også ret nemt, for ugens spread blev om muligt endnu mere enkel end de foregående uger.

Jeg havde ikke mange billeder fra ugen, der netop er gået, og det gav mig mulighed for at bruge en filler, som er 4*6″. Dem har jeg naturligvis en del af, men jeg tror desværre ikke, at der bliver plads til dem alle i løbet af året. Venstre side af uge 5 har fokus på den kreative side af mit liv, for det fyldte faktisk ganske meget i denne uge.

Vi går egentlig ikke så meget i biffen, men det kommer lidt i klumper. Så også i denne uge var vi i biografen, og det ledte mig til at finde en udgave af filmens poster, som jeg kunne printe og bruge i mit spread. Og sørme om det ikke sneede endnu en gang… Det er årets tema so far!

—o—

       

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.