Paper Craftings 1 års fødselsdag

TPC 1 år

Da jeg blev spurgt, om jeg ville være med til at fejre Paper Craftings første fødselsdag, sagde jeg naturligvis ja. Det er jo altid sjovt at være med til en fødselsdagsfest 🙂 Tillykke Paper Crafting!

ceciliemalling_3
Jeg valgte at lave et layout til denne fødselsdag. Billedet er fra Almas 3 års fødselsdag i 2013, så det er et billede, der har ventet lidt på at blive scrappet. Ikke at jeg har været i tvivl om, at billedet skulle scrappes på et eller andet tidspunkt. Og nu var der altså en rigtig god anledning til at få billedet på papir.

Man kan ikke længere se det, men Almas kage var prikket (det var en Cirkeline-kage), og prikkerne inspirerede mig til at bruge det prikkede filt fra Creative Imaginations som mit “mønsterpapir” på dette layout. Faktisk havde jeg haft det filt i tre år, da Alma blev født, så det er vist på høje tid, at det bliver brugt her godt 8 år efter, jeg købte filtet…

ceciliemalling_1

Bannere er sådan rigtig fødselsdagsfestlige, så det syntes oplagt at bruge et som en del af layoutets titel. Jeg smurte mit baker’s twine ind i Multi Medium Matte, hvilket gør snorren stiv, som så igen betyder, at sløjferne kan formes og beholder formen. Det er altså et ret godt trick, og hvis du vil se mere, så har Shari Caroll en god video her.

Da jeg fandt materialer frem til layoutet, faldt jeg over PTIs tal-strimmel-die, og den måtte jeg prøve at indarbejdet også. Jeg udstansede den i samme karton som baggrunden, og så monterede jeg vellum bag på strimlen. Det betyder, at man kan se igennem tallene, men farverne nedenunder bliver tonet lidt ned.

ceciliemalling_2

De tal der kom ud af, at jeg udstansede strimlen, ville jeg også bruge, så de sidder i højre hjørne af layoutet som en lille tone-on-tone detalte. Det er ikke til at se på billedet, men 3tallet har jeg givet et lag Wink of Stella, for at understrege Almas alder.

—o—

   

 

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Paper Craftings 1 års fødselsdag

  1. Pia Larsen says:

    Så dejligt layout med røde og hvide Cirkeline farver. Tak fordi du ville være med til at fejre The Paper Crafting 🙂

  2. Karina Beck says:

    Hvor er det et dejligt billed og lækkert enkelt layout!!

  3. Pingback: Kort inspireret af layout | @ Cecilie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.