OSH julekort #2 i 2015: Snemænd på tur

Så er det den 24. igen, og Charlie og jeg har hver postet et julekort på OSH-bloggen. Denne gang har jeg lavet et kort med Lawn Fawns Making Frosty Friends, som jeg lige har fået af Lawn Fawn som tak for at fået et kort udgivet med deres stempler på.

Det er samme snemandsstempel, jeg har brugt til begge snemænd, men ved at sætte dem i forskellige højder og dybder, har jeg fået ham til at se højere og tyndere ud end hende.

Mine snemænd har kristtjørn i hatten, fordi jeg synes, det er en passende udsmykning for en distingveret snemand. Jeg har desuden lagt lidt Glossy Accent på næserne, samt lidt Wink of Stella på nogle af de andre detaljer.

Pipfuglen har også fået lidt Glossy Accent på næbet og lidt glimmer på tørklædet. Da jeg farvelagde fuglen, sørgede jeg for at give den en sart rød mave, så den ligner en rødkælk eller i hvert fald får lidt mere karakter.

Jeg er meget vild med Simon Says Stamps snefaldsstencil, og den har været i gang igen på dette kort. Jeg embossede først, efter jeg havde stemplet teksten, så der er også snefald henover hilsnen.

Da jeg havde lavet scenen og udstanset rammen, kunne jeg ikke beslutte mig for en kortbase. Efter en del overvejelser endte jeg med at montere selve scenen direkte på et lille kort frem for at sætte det på et større kort.

—o—

 

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to OSH julekort #2 i 2015: Snemænd på tur

  1. Bodil Hansen says:

    Et meget fint julekort, med hr. og fru snemand, flot flot :0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.