Kort inspireret af layout

Jeg gør det alt for sjældent: Laver et kort, når jeg alligevel har lavet et layout. Måske er det fordi, jeg alt for sjældent laver layouts… Men det er super smart at bruge resterne fra et layout til at lave et kort, som så også har samme (eller dele af) design som layoutet. Da jeg havde lavet mit layout færdigt til The Paper Craftings fødselsdagfejring, havde jeg en rest af det røde filt tilbage, og det passede perfekt i størrelsen til et kort.

Foruden filtet brugte jeg også idéen med banneret og måden, jeg havde lavet titlen på layoutet. Alt sammen ledte til, at dette kort ikke tog ret lang tid at få lavet, selvom det egentlig ser sådan ud. Jeg må huske at arbejde på denne måde, hvis jeg får lavet flere layouts i løbet af året.

—o—

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Kort inspireret af layout

  1. Gitte says:

    Rigtig flot kort. God måde at bruge resterne på.

  2. Pia Larsen says:

    Kan rigtig godt lide, hvordan du har brugt doilien. Dejligt kort 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.