Bertram 8 år

I går fyldte Bertram otte år, og jeg måtte lægge hovedet noget i blød, for at komme på årets korts udseende. Jeg endte med en by Donna fodbold, for Bertram spiller gerne fodbold. Det er første gang jeg har lavet et by Donna kort, men det var sjovt at prøve kræfter med, også selvom der virkelig er meget, der skal syes i hånden.

Bertram spiller i AB, og de spiller i hvide trøjer med grønne striber, så naturligvis måtte Bertrams navn også stå med hvid/grønne striber. Derudover har Bertram en fodboldtrøje, hvorpå der står Bertramovic, så det var det navn, jeg valgte at bruge på årets kort.

Selvom kortet er rundt, kan det faktisk godt stå. Jeg skar den mindste lillebitte smule af bunden af bagstykket, og det var nok til at få kortet til at stå ordenligt.

Jeg ved, at kortet nåede frem i tiden, og det er jeg rigtig glad for! Men derfor kan jeg jo alligevel godt ønske Bertram tillykke endnu en gang:

Hurra & tillykke, Bertramovic!

—o—

     

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Bertram 8 år

  1. Karina Beck says:

    Det blev et flot personligt kort.

  2. Christian says:

    Bertram blev mere end glad for det 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.