Project Life 2015

Here we go again… Jeg vil altså ikke give op på Project Life, så jeg forsøger endnu en gang, om jeg kan holde ud et helt år. Faktisk har jeg ikke helt opgivet tanken om, at få lavet 2014 færdigt selvom det så må blive i en mere enkel udgave, men det må vi se, om jeg får gjort.

Da nytåret var en realitet, begyndte jeg kraftigt at overveje, om jeg også skulle være PL’er i år. Jeg blev frygteligt fristet af at se alle andre PL’ers planer, tanker og idéer, så jeg endte med at beslutte mig for at gennemarbejde i tankerne, hvordan jeg bedst kunne gribe det an, for derigennem at sikre mig at nå i mål i år.

Jeg vidste fra starten, at jeg ikke ville arbejde i 12*12″, fordi jeg ikke er så vild med det kvadratiske look, samtidig med at jeg synes, siderne er for store. Jeg overvejede standardstørrelserne 6*8″ og 8,5*11″, men de var ikke helt det, jeg ville. 6*8″ var for småt, og 8,5*11 gjorde brugen af min favoritstørrelse 3*4″ meget besværlig.

Hvad så… Det er her google måtte træde til, fordi jeg tænkte, at man måske kunne finde noget, der var 9*12″. Der er tilsyneladende ikke standardalbums eller -lommer i den størrelse, men jeg fandt Marcy Penners blogposter fra starten af 2014. Heri beskriver hun, at hun har valgt 9*12″, og hun viser, hvordan hun skærer lommer og album til, så de passer. Tjek! Der var løsningen for mig.

album

Heldigvis kunne jeg få et American Crafts Modern Album her i Bonn, så allerede mandag aften var jeg i gang med at skære mit album til. Det er ikke svært, men det tager tid. Når først der er skåret 3″ af på for- og bagside, kan man faktisk ikke se, at albummet ikke oprindeligt er lavet til 9*12″ layouts!

lomme

Det er om muligt endnu nemmere med lommerne: Det er bare at skære 3″ af, og så sy langs de to åbne lommer i top og bund. Syningerne bliver naturligvis ikke lige så stramt og lige, som en smeltet lukning er det. Det generer mig nu ikke, og faktisk har jeg tænkt at bruge de syninger som en undskyldning til at sy mere samt til et mere casual look. Vi ser, hvordan det spænder af 🙂

Så nu er jeg altså all set til endnu et forsøg på at lave PL et helt år… Det må da kunne lade sig gøre! Jeg satser meget på, at det bliver enklere i år, samt at jeg kan lade være med at gøre det kompliceret for mig selv.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.