PL2015: Uge 2

Uge 2 blev jeg sådan set allerede færdig med søndag aften (der er noget med starten på et nyt år, som gør mig vældigt effektiv scrapmæssigt), men det har krævet mere tid at få taget nogenlunde ok billeder af siderne. Det er svært med alt det blanke plastik…

Som sidste år forsøger jeg at holde første halvdel af ugen på venstre side af spreadet og anden halvdel på højre side. Det er ikke en regel, der er hugget i granit, men det giver rimelig god mening for mig trods alt.

For mig at se er en af de helt store fordele ved det fysiske PL frem for det digitale, at det er muligt (og nemt) at få ting med, som man har samlet op rundt omkring i ens liv. I nederste højre hjørne sidder således et kort, der er udstanset af et opskriftsblad fra Cook-It. Det havde jeg ikke kunnet have med i en digital udgave af PL.

Jeg skriver stadig lystigt på skrivemaskinen, og jeg er vældigt begejstret for, hvordan min journaling ser ud. Samtidig er det meget nemmere end at fedte med at få det rigtigt, inden man printer. Her kan jeg finde et journalingkort blandt dem, jeg allerede har printet / købt, skrive teksten og pynte kortet, og så er jeg done. Nemt og herligt.

I uge 2 var mit Sizzix-projekt nogle forskellige kort til mit PL-album, og derfor var det også helt naturligt at have ét af dem med på ugens spread.

Selvom jeg gerne vil have, at mit album bliver rent og enkelt, så arbejder jeg med at acceptere, at nogle kort har runde hjørner (dem jeg har købt, har runde hjørner). Her har jeg brugt et kort fra Kaisercraft, som var en sand udfordring for en control freak som mig: Ikke alene har det runde hjørner, billedet er også en anden størrelse end mine andre billeder. Men jeg synes faktisk, at det virker, så det får lov at blive siddende. Og jeg tror, der kommer flere lignende i løbet af året.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.