PL2015: Forsiden

I går skrev jeg om mine overordnede planer for at gennemføre Project Life i år, og i dag vil jeg vise min første side frem. Det er naturligvis forsiden, og jeg synes jo, at forsiden skal slå stemningen for albummet, så hvad kan jeg sige om mit PL2015:

– jeg vil holde det enkelt og elegant, fordi sådan kan jeg bedst lide det. Det kan betyde, at jeg ikke får plads til helt så meget dokumentation, lige så mange forskellige billeder, men jeg får udløb for min glæde for papir, dims og den skabende side af mig selv.
– farverne bliver: sort, hvid, grå, kraft, guld (og i mindre grad sølv og kobber) og kork
– der kommer formentlig ikke til at være udsmykninger på de store billeder. I hvert fald kun i meget begrænset omfang.
– jeg vil selv lave en del af journalingkortene og fillers, fordi jeg scrapper, fordi jeg kan lide at skabe noget. Det tror jeg, at jeg har glemt de andre gange, jeg har forsøgt mig med PL. Det her skal være en fornøjelig process og ikke hardcore dokumentering.
– der kommer hvid ramme om alle billeder, og rammen er lige bred på store og små billeder.
– journalingen bliver skrevet på Finns gamle skrivemaskine (håber jeg kan finde et nyt bånd til den)
– jeg vil gerne have K til at skrive mere tekst / “interviewe” ham, så hans stemme også finder vej til vores album.
– jeg må kun ændre noget, hvis jeg ikke er bagud! Det er en regel, der er etableret, fordi jeg er slem til at fortryde et eller andet og gå tilbage og rette, ændre og rette igen. Det er også fint nok, men det gør altså ting virkeligt langsommelige…
– og så håber jeg, at jeg kan holde ved hele året!!

I år har jeg lavet forsiden i en Becky Higgins H-lomme, som er 6*12″, hvilket er en fin lille størrelse. Jeg brugte et favoritbillede fra vores tur til Irland – jeg er ret vild med, at der er en regnbue bag os i billedet – som forsidens primære billede.

Jeg har set det mange steder, og jeg er vild med det: Lommer i Project Life album, som er fyldt med confetti mm og så er blevet syet lukkede. Dét kommer der til at være gennem hele mit album, og derfor skulle der også være en på forsiden. Jeg har fyldt lommen med et par stjerne udstanset med en PTI-die, lidt hjerteconfetti, nogle palietter og lidt glimmer. Det er så fint med et element, der ikke er statisk men hele tiden ændrer sig.

For at holde forsiden rolig valgte jeg at fylde den nederste lomme med et enkelt kort fra Midnight Edition. Jeg dekorerede med potty people udstanset i kork og stemplede lidt tekst.

Bagsiden af forsiden er naturligvis også brugt til dokumentering af vores liv sammen. Her har jeg sat et billede af os, som Sarah tog i december (tak Sarah for det fantastiske billede), og så har jeg lavet to journalingområde. På det eneste har vi hver især udtalt om os, hvad vi allerede nu glæder os til i året der kommer, og på det andet noget om hvad vi håber kommer til at ske. Det sidste er gemt væk, da jeg synes, det er ganske privat.

Så er vi i sving!

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , . Bookmark the permalink.

1 Response to PL2015: Forsiden

  1. Ditte says:

    Det lover godt Cecilie.
    Er vild med farverne du har valgt og det enkle look/design.
    Skrifttypen (stempel) er smuk og matcher stilen perfekt, og din ide om at lave al journaling på en gammel skrivemaskine er perfekt (håber du finder nyt bånd)

    Og forresten godt nytår 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.