Laura 6 år

Endnu en januarfødselsdag skal fejres i dag – Laura fylder seks år. Jeg besluttede mig for at lave et shakerkort til hende, og så ville jeg bruge Lawn Fawns Critters Ever After, som jeg fik af K i adventsgave. Valget faldt på enhjørningen, fordi den passede fint i størrelsen til en oval shaker.

Jeg ville have, at enhjørningen skulle være hvid, men for at det virker, var jeg nødt til at give den lidt skygger rundt omkring. Det er stadig noget, jeg øver mig på, men jeg synes ikke, at den ser alt for beskidt ud. For at give enhjørningen lidt mere karakter, lod jeg mig inspirere af My Little Pony, som altid har et motiv på rumpen. Denne gang blev det et hjerte og så hvide prikker. Enhjørningens horn og hjerte fik en masse Wink of Stella og Glossy Accents.

Resultatet af mine idéer blev et vældig tøset kort, som forhåbentlig rammer rigtigt hos modtageren. Jeg ville i hvert fald være blevet glad for en lilla My Little Pony hilsen, da jeg blev seks år 😉

Tillykke Laura!

—o—

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Laura 6 år

  1. Pia Larsen says:

    Århh, et dejligt lille pige kort. Det bringer minder tilbage fra min egen barndom med mine My Little Pony’s. De lever vist stadig i en kasse på loftet hos mine forældre.
    Super fin detalje med markeringen på pony-rumpetten 🙂
    Det kort må jeg vist lifte en dag!

  2. Julie says:

    Det ramte helt plet til en 6 års pige. Kortet blev meget vel modtaget. Både “My Little Pony’en”, pailletterne og farverne. Og så det, at der var hilsen helt fra Tyskland. Så mange tak for fødselsdagskortet. Kh Julie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.