Jacob 3 år

Søndag fyldte Jacob tre år, og jeg havde sendt et kort af sted til ham. Det kom desværre retur i går, fordi der manglede 0,05€ i porto… Prisen må være blevet sat op 1.1., og der er ingen nåde. Oh well – kortet blev udstyret med mere porto, og så kom det retur i postkassen. Forhåbentlig er Jacob ikke ked af at måtte vente lidt på sin fødselsdagshilsen fra os.

Kortet er bygget op som en himmel, hvor Jacobs navn og alder svæver af sted i form af Mama Elephant balloner, mens et par Create a Smile pingviner springer ud i faldskærm omkring ballonerne.

K mente, at jeg skulle farvelægge den ene faldskærm i de samme farver som ballonerne, og det var jeg med på.

Den anden pingvins faldskærm blev ensfarvet. Jeg kan godt lide, når motivet på kortet “forsvinder” ud over korts kant, som her hvor pingvin #2 er fløjet så langt, at han er halvvejs ude af kortet.

Jeg måtte selv skære ballonerne ud, fordi der (endnu) ikke findes matchende dies. Ballonerne er monteret på 3d-puder, og så er hver eneste ballon blevet dækket af et lag Glossy Accents, så de skinder.

Tillykke Jacob!

—o—

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Jacob 3 år

  1. Pia Larsen says:

    Fantastisk dejligt børnefødselsdagskort i friske farver. Helt enig, at det ser godt ud, når motivet “går” ud over kanten. Det skaber bevægelse på kortet.
    Ærgeligt med portoen, hva.

  2. Julie says:

    Kære Cecilie, kortet er kommet i dag og Jacob blev meget glad for det. Fødselsdagsballonerne gik rent hjem. Laura synes det er flot de skinner lidt.
    Så tak for hilsen. Kh Julie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.