Juleblog Juleaften 2014: Glædelig jul

Så er vi ankommet endnu en gang: Det er den 24. december, det er juleaften, og det er en lille smule svært at fatte, at det allerede er nu, det er nu. Men sådan er det måske egentlig hvert år: Man glæder sig, forbereder sig, planlægger og køber ind, og vums så er det jul! Jeg nåede meget af det, jeg gerne ville nå, og der var også noget, jeg ikke nåede. Heldigvis bliver det jul igen næste år, så jeg julestresser så lidt som muligt. Lone og jeg er godt med med julemiddagen, træet er pyntet, gaverne pakket ind (mangler vist lige lidt bånd på en raflepakke eller to), og tøjet ligger klar. Selvfølgelig er der ting, der skal laves i sidste øjeblik, der er en tur, der skal gås og andet der skal nås, men julefreden er så småt ved at sænke sig over os. Det er dejligt!

Jeg håber også, at du og dine har fundet ro med forberedelserne, ikke løber livet af jer i dag, og får tid til at nyde julen i fulde drag. Og så vil jeg selvfølgelig gerne ønske jer, der læser med her hos mig en helt vidunderlig og

GLÆDELIG JUL!

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Juleblog Juleaften 2014: Glædelig jul

  1. Annette says:

    Jeg håber, du fik en dejlig dansk juleaften….med det hele. Og at julefreden sænker sig, så I kan nyde dagene med familien og vennerne .

    Tak for juleblogging gennem december. Vi klarede det igen ! Det er en hyggelig – og tidskrævende diciplin – men jeg synes efterhånden, det hører til traditionerne.
    Knus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.