Juleblog 7. december 2014: Tillykke Jacob

Se, vi har jo besøg af Sarah, Jacob, Agnes, Ruth & Leif i denne week-end, og det har vi, fordi Jacob fylder rundt i dag. Så til denne runde fødselsdag har Jacob med rette kunne sige, at han var bortrejst på dagen. I august lagde vi hus til Agnes’ fødselsdag, så vi er i træning med at fejre den lille familie. Der var da også lagt planer for dagen, som skulle starte med morgenmad med brød fra Epi og så fortsætte med bøffer på El Tarascon og endelig kulminere med ostebord og lagkage hjemme. Så der var ingen chance for, at fødselsdagsbarnet kunne sove længe på sådan en travl fødselsdag. Og vi andre måtte naturligvis også op og være med til alle løjerne.

141207 017

Bordet var dækket efter alle kunstens regler med flag, soldat, 40-tals palietter strøget om Jacobs bord, gaver og lækker morgenmad.

141207 024

Selv toppen af de sorte metalskabe var inddraget til at bidrage til den festlige fødselsdagsstemning. Agnes mente, at nogle af 40-tallerne skulle op og hænge på skabene sammen med banneret, og sådan blev det naturligvis.

pakke

Når man har fødselsdag, skal man have gaver. Sådan er det jo bare. Men hvad giver man en voksen mand, som har alt, hvad han har brug for. Vi ved jo, at Jacob har en sød tand, og at noget af det, der hitter er is. Så jeg lavede en sampak med diverse til is, chokoladefondue og den slags. Og så blev gaven spædet op med et par gavekort til vores alle sammens favorit issaloner i Holland.

141207 037Og så må vi da også lige have fødselaren med på bloggen. Her er han i sving med at åbne nogle af pakkerne og læse kortene. Der er meget, man skal, når man har fødselsdag. Håber vi har nået alt det vi – efter planen – skulle nå.

Tillykke Jacob!

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Juleblog 7. december 2014: Tillykke Jacob

 1. Karina Beck says:

  I forstår da at gøre en rund fødselsdag hyggelig!!
  Tillykke til Jacob herfra også.

 2. Annette says:

  Ih hvor er I gode til at holde fest. Mon ikke de kommer igen, næste gang der er fødselsdag hos Sarah ?
  Gaver kan I også finde på, også til en mand der har alt.
  Håber alle nød dagen.

 3. Dorthe/Pips says:

  Han havde da valgt et fantastisk sted at fejre sin Fødselsdag – Sikke hyggeligt I har haft det 🙂

 4. Sarah says:

  Det har været så hyggelig en dag – er sikker på at manden er helt tilfreds.

 5. Birgit/mio says:

  Tillykke med ham ser bare super hyggeligt ud : )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.