Juleblog 4. december 2014: Julekortene

Desværre er de fysiske julekort vist en døende form for kommunikation. Men det skal vi jo ikke lade os slå ud af, os der godt kan lide at lave og sende julekort. Jeg synes, at julekort er super hyggelige at lave, og sammen med Charlie har jeg sørget for at få lavet årets julekort gennem året. På den måde havde jeg alle godt 30 julekort klar, da jeg tog til Irland i midten af november. Det betyder ydermere, at de blot skal skrives og sendes her i december. Og godt begyndt er jo som bekendt halvt fuldendt.

Julemaerker2014

Sidst jeg var i DK, sørgede jeg for at købe julemærker med hjem. Selvom jeg ikke sender julekortene fra DK, vil jeg alligevel gerne støtte Julemærkehjemmene ved at købe (og bruge) årets julemærker. Ikke mindst fordi de er super fine i år. Hvis du ikke har købt dem endnu, kan jeg kun opfordre dig til det.

2014-12-04 10.16.22

Jeg forsøger at sprede arbejdet med at skrive kortene ud over et par dage, men de skal jo af sted inden alt for længe. Så jeg tog en tørn i morges, da jeg alligevel var tidligt oppe. Jeg tror, der er omkring 8-10 kort i stakken af dem, der endnu skal skrives, så det går da i den rigtige retning.

Sender du julekort? Og modtager du nogen den anden vej? Eller synes du, at det er en af de traditioner, du kan undvære her i juletiden?

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , . Bookmark the permalink.

13 Responses to Juleblog 4. december 2014: Julekortene

 1. Gitte says:

  Jeg både skriver og modtager julekort. Jeg syntes at det er en hyggelig tradition, som jeg prøver at holde fast i. 🙂

 2. Pia Larsen says:

  Jeg skriver og sender flere julekort end jeg modtager. Men det gør mig ikke noget, at vi modtager færre end vi sender. Sådan er udviklingen desværre bare. Men jeg ved, at dem vi sender til, bliver rigtig glade for at modtage et “gammeldags” Julekort.

 3. dorte says:

  Jeg både skriver og modtager også julekort – så længe det bliver ved bliver jeg ved.

 4. Louise says:

  Jeg elsker at skrive julekort, og modtager heldigvis også selv nogle 🙂
  Glædelig 4.december

 5. Randi/rhh says:

  Smart at have lavet kortene henover året, og en god ide at dele skriveriet ud over et par dage så man ikke bliver træt af det
  Det er ikke blevet til så mange julekort de seneste par år, modtog ikke ret mange og så vil jeg hellere bruge tiden på noget andet

 6. Karina Beck says:

  Jeg synes, at det er så hyggeligt stadig at modtage og sende julekort!
  Jeg tror ikke, at det bliver så mange som dine, men jeg har kort nok ; ) : )

 7. Jeg elsker at lave julekort og skriver også ca 14 stk

  Så flot at du bruger vore danske julemærker

  God aften til dig

 8. Ann Weiss says:

  Jeg sender julekort 20 i alt og 8 af dem til England. Jeg nyder at sende dem til England, da der virkelig bliver sat pris på dem, de andre er nok mere tradition, som jeg egentlig er træt af. Jeg modtager ikke ret mange julekort og synes det er et stor (og dyrt) arbejde at sende julekort, når der ikke kommer nogen form for respons.
  Men jeg bliver troligt ved, fordi jeg selv synes det er så hyggeligt at modtage! 😀

 9. Annette says:

  Nu er vi jo nogen der har fulgt I flittige damer gennem årets julekortproduktion, så du behøver ikke prale……Hæhæ. Vi er måske også nogen, der må erkende, at det var et klogt valg.
  Jeg er gået i gang med at skrive, for jeg bruger rigtig lang tid på at skrive rigtig mange kort.
  Desværre får vi efterhånden selv mange fotokopierede A4 ark med referat af livets gang i mange familier. Jeg er ikke ligeglad med de hilsener, men et gammeldags julekort er at foretrække.

 10. Signe says:

  Ja, de er bare super fine de julemærker. Hos os laver jeg julekort hvert år, men da vi alligevel ser de fleste modtagere, når vi holder fødselsdag midt i december, er det sjældent de bliver sendt (bliver lidt nærig med 9 kr pr kort). Til gengæld bliver de afleveret personligt 😉

 11. kortmager says:

  Skønne julemærker – det er en god måde at støtte.
  Ja, jeg skriver julekort. Som dig synes jeg, det er skam, at denne form for tradition bliver erstattet af beskeder på sms eller en mail. Men heldigvis kan man jo gøre, hvad man selv har lyst til. :-).

 12. margit bloch says:

  Jeps… jeg både producerer – skriver og modtager julekort. HELDIGVIS.
  Og jeg er hende mellem to stole der SKRIVER en personlig hilsen i kortet og vedlægger en “hvad skete der så i år?”-seddel….
  Man BEHØVER jo ikke læse den også…
  Og JA… jeg må vist også snart i gang…!!
  God 5. dec. til jer

 13. Nej, den tradition vil jeg ikke undvære, det er så hyggeligt at lave julekort
  og modtage julekort .
  Men det er godt nok blevet dyrt, men så de bliver sendt som B breve, så der
  spare jeg lidt.
  Julemærket i år er bare så fint, et rigtigt et med nisser sne og det hele
  lige til at blive glad over :0)
  Hav en god aften

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.