Juleblog 22. december 2014: Julevisit

Jeg synes godt nok, at den her december suser af sted… Selv den enkelte decemberdag synes at drøne forbi mig med 120km/timen, så jeg hver aften må skrive dagens blogpost, lige inden dagen rinder ud. Det er altså lidt tosset. I dag har været endnu en travl juledag, som startede hos frisøren, fortsatte med shoppetur og frokost i Lyngby med Lone, derefter gåtur omkring Gentofte Sø. Her til aften havde vi så julevisit af Lene L, Lene F, Henrik og Eva Spliid. Og nu er klokken 2245, før jeg er nået til at blogge. Humbum!

2014-12-22 19.32.36

Ingen julevisit er komplet uden julegodter, og her hos Lone er der særligt mange super lækre godter. Det er en øvelse kun at spise lidt og nyde det man vælger. Men heldigvis er der jo mange juledage at smage i 😉 Hvad er din ynglingsjulekage monstro?

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Juleblog 22. december 2014: Julevisit

 1. Sarah says:

  Ja det er travle med dejlige dage. Det ser ud til at hende Lone kan præstere noget af et traktement – også i juletid.

  Min favorit er ægte jødekager – som er en lækker sprød vaniliesmåkage med mandler og lidt citron.

 2. Heidi says:

  Ser super lækkert ud og jo jeg kender godt til at dagene suser afsted – jeg kan heller ikke følge med.

  Min julekage favorit er vanillekranse

 3. Randi/rhh says:

  Det ser lækkert ud , jeg sværger til Mormors opskrift på klejner, om ikke andet så skal de nås

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.