Juleblog 19. december 2014: Hjem til jul

Så er vi nået til decembermåneds rejsedag for vores vedkommende: Tidligt i dag begyndte Line, K og jeg turen nordpå til jul i Danmark. Vi starter tidligt, fordi vi stopper i Hannover og spiser Tysklands bedste brunch. Ums!
December går altid hurtig, men jeg synes godt nok, at måneden er gået ekstremt hurtig i år. Det har givet vis noget at gøre med, at vi kom hjem fra 14 dages ferie den 30. november om aftenen, og så har haft hyggelige julebesøg i de to week-ender, vi har været hjemme, og nu allerede er på vej af sted igen. Jeg tror, at jeg har huske at købe alle gaver, at de er alle er kommet med til DK, og ellers har vi jo stadig nogle dage inden jul, hvor vi kan nå ud og fixe problemerne.

Jeg har en tradition, som alle der normalt læser min juleblog kender: På den dag, hvor vi kører til DK, poster jeg Chris Reas udgave af Driving Home for Christmas, fordi den er så oplagt som dagens temasang. Men også fordi den er god! Så god fornøjelse med videoen – og kør forsigtigt, når du skal hjem til jul.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Juleblog 19. december 2014: Hjem til jul

 1. Annette says:

  Jeg kan godt forstå du synes det har været en kort måned. Sådan som I rejser land og rige rundt……

 2. margit bloch says:

  Ja… jeg synes nu tit at december blæser af sted i hastigt tempo…
  Og så glæder jeg mig til at nyde din julesang til os… ved jo at det er en “plejer at…”
  Rigtig god tur nordpå… kør forsigtigt… og hils når I når frem 😉
  Knus

 3. Gitte says:

  God tur. 🙂

 4. dorte says:

  god tur og rigtig glædelig jul samt godt nytår

  xx Dorte

 5. Pia Larsen says:

  I har forhåbentligt haft en god tur hjemad til Danmark. Sangen er bare så hyggelig og jeg nyder at høre den (mange gange) hvert år.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.