Juleblog 17. december 2014: Phantasialand

Som allerede nævnt var Line og jeg i Phantasialand hele dagen i går. Vi besluttede os for, at vi ville derud igen i år, fordi vi havde en fin dag i Phantasialand sidste år. Igen i år var det muligt at købe billetter via Groupon, så vi sparede omkring 40% på billetterne, og det er værd at tage med.
Allerede sidste år afgjorde vi, at vi ikke behøvede at være i Phantasialand fra de åbnede, og igen i år ventede vi med at køre til efter frokost. Det betød, at vi var på plads på parkeringspladen lidt efter klokken 13, og det er i perfekt tid i forhold til, hvad man kan og skal nå i parken. Hele vejen ud til Phantasialand regnede det, men da vi parkerede stilnede regnen af, og der kom endda huller i skyerne, så det endte med at blive en fin dag.

Sidste år holdt vi os til at se shows, men jeg havde besluttet mig for, at jeg i år ville prøve forskellige forlystelser. Jeg er ikke til vilde rutschebaner, frit-falds-tårn eller lignende, men langsomme, stille forlystelser kan jeg arbejde med. Vi nåede at tage fire ture med tre forskellige forlystelser, og en af dem var Würmling Express, som er en monorail, der kører rundt over en del af parken. Den kører meget langsomt, så der er ingen fare på færde her.

Naturligvis måtte vi have et dobbelt-selfie af os i Würmling Expressen, så vi kunne bevise, at vi faktisk var der.

Da det var lykkedes os at tage et dobbelt-selfie, fandt jeg modet til at tage et selfie i forlystelsen og tænk en gang: Det lykkedes! Jeg er ellers normalt en klods til selfies, men åbenbart virker det, når jeg kører rundt i en forlystelse.

Favorit-forlystelsen var Maus au Chocolat, som er en 3d-tur, hvor man skyder mus med chokolade. Det var virkelig sjovt, og vi tog turen to gange. Som det kan ses, var vi meget optagede af at få ram på alle musene. Jeg er normalt slet ikke til at købe billeder fra forlystelser og lignende, men i år er det noget særligt, at jeg overhoved tør gå ombord i en forlystelse. Og så syntes både Line og jeg, at billedet her er ret morsomt.

Sidste år tog vi en del billeder af omgivelserne, men i år var vi mere optagede af at bevise, at vi kørte i forlystelser. Her er vi monteret på hver vores karrusslhest på anden sal af den karrusel, som er en del af Berlin-området.

De fleste af showene var de samme i år som sidste år, men skøjteshowet var blevet nytænkt, og det var igen et smukt show. Jeg elsker kunstskøjteløb, fordi det er så flydende og elegant.

Vi spiste aftensmad på Kaiserplatz, mens mørket langsomt sænkede sig over Phantasialand. Som det ses var det en fin aften uden skyggen af regn, hvilket betyder, at lyset var smukt.

Der var endnu et nyt show: Tiempo de Fuego, som er et lys- og lydshow, der bliver afsluttet med lidt ildgøgleri. Lysshowet viser, hvordan årstiderne skifter i Mexico, og det var meget fint lavet. Bagdelen ved showet er, at det er udenfor, og man står stille i kulden i de 18 minutter showet varer, samt tiden inden showet starter. Det er altså koldt!

Vi så hele Tiempo de Fuego, men vi blev enige om, at vi måtte springe afslutningsshowet og fyrværkeriet over, for vi var simpelthen blevet for kolde. Da vi jo havde set showet sidste år, mente vi ikke, at vi missede alt for meget. Ydermere skulle vi vente mere end en time fra Tiempo de Fuego sluttede til det næste startede, og det er lang tid, når man allerede er kold!

Vi hyggede os rigtig fint i Phantasialand, men vi er enige om, at vi ikke behøver tage derud igen næste jul. Nu venter vi til de har lavet flere nye shows, for det er showene, der er den primære underholdning, når man ikke er til vilde forlystelser.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Juleblog 17. december 2014: Phantasialand

  1. margit bloch says:

    Sikken en fin dag I havde. Og dejligt at se at I fandt mod til at prøve forlystelserne…
    Det ser godt nok ud som om I RIGTIGT hyggede jer ;o)
    Knus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.