Juleblog 16. december 2014: Dreaming of a white Christmas

Line og jeg har været i Phantasialand stort set hele dagen, og det er der kommet gode oplevelser og fine billeder ud af, men det vender jeg tilbage til i morgen. Vi var nemlig af sted længe, og fik til sidst kolde fødder, så nu sidder vi i sofaen og drikker the og slapper lidt af. Men julebloggen skal jo passes alligevel – sådan er er gamet her i december. Det er jo både godt og skidt, at der skal findes på noget at skrive hver eneste dag, men jeg kan godt lide den juletradition. I dag bliver det en af de hurtigere poster, netop fordi Line og jeg var af sted på eventyr.

141213 047

Hos mine forældre står der to snemænd og en pingvin, som vist kigger langt efter sneen, mens de drømmer om en hvid jul. Som det ses på ruden, så kommer de vist til at vente noget længe i år… Men søde ser de ud, som de står der side om side og venter (u)tålmodigt.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , . Bookmark the permalink.

1 Response to Juleblog 16. december 2014: Dreaming of a white Christmas

  1. margit bloch says:

    Ja… jeg vil sige heldigvis…
    Jeg er ikke så vild med sne… men gerne frost og SOL & BLÅ himmel =0)
    Sne er finest hvis man ikke skal færdes ude i det…!!
    Hav en dejlig dag – knus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.