Juleblog 15. december 2014: Snakkende rensdyrhoveder

Line og jeg var inde i Bonn i dag, og vi fik dejlig frokost hos Mosch Mosch, kiggede på tøj, købte tøj (kun til mig dog), kiggede på boderne på julemarkedet og konstaterede, at det er mærkeligt, at de kan køre rundt. Vi sluttede af med en kop kaffe på Epi, inden vi returnerede hjem til forstaden. Da vi kom hjem, konstaterede vi, at det var godt, vi var kørt hjem, for der var stor demonstration og moddemonstration, som skulle starte en time efter, vi var kørt fra byen. Der skulle have været 500 deltagere i demonstrationen og 800 deltagere i moddemonstrationen, men der var dukket 300o op til sidstnævnte demonstration. Så det kunne nok være blevet lidt kaotisk at komme væk med alle de mennesker forsamlet på ét sted.

20141215_141058_1

Men vi nåede jo heldigvis det, vi gerne ville nå. Deriblandt at stå og kigge forundrede op på den bod på julemarkedet, hvor de snakkede rensdyrhoveder huserer. Det er altså virkelig bizart og kitschet men også lidt hyggeligt, at de hvert år hænger det og sludrer med hinanden.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Juleblog 15. december 2014: Snakkende rensdyrhoveder

 1. Annette says:

  Jeg kan ikke lade være at grine, når jeg ser de hoveder…..sjovt, bizart og lidt hyggeligt. Smag og behag er jo forskellig…..
  Godt I kom hjem i god ro og orden.

 2. margit bloch says:

  Ej, hvor fjollet… lidt skørt og lidt sjovt, synes jeg…
  Godt I kom hjem i tide… py-ha at være landet midt i det menneskekaos.
  God dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.