Juleblog 12. december 2014: Juletravlhed

Uha, der er meget, man skal nå i december! I dag var noget af det der gjorde måneden travlt som nævnt UN Spouses bake sale. Når først vi er i gang, så går det jo alt sammen fint, og i dag fik vi solgt ganske godt. Faktisk endte vi med at skrabe €1100 sammen til vores to udvalgte formål, og det kan vi bestemt godt være tilfredse med for nogle timers arbejdsindsats (og så lige alle forberedelserne). Selvom selve eventet kun varer 3½-4 timer, så er der jo et par timers arbejde udenom, hvilket betyder, at der ikke har været så meget tid til andre sysler i dag. Heldigvis er Lone og Finn i Bonn i denne week-end, og Lone havde tilbudt at lave aftensmad i dag, så det slap jeg for at tænke på. Dejligt! Sent i aften kommer Line også til Bonn, så her den sidste uge, inden vi kører til DK for at fejre jul, sætter vi turbo på julerierne.

2014-12-09 13.32.22

Noget af det, der jo unægteligt hører til julen, er gaver. Jeg var så heldig at få en førjulegave tidligere på ugen: Jeg havde nemlig vundet en goody bag fra Simon Says Stamp, og den kom i denne uge. Indholdet var SSSs kortkit fra april, og selvom det ikke var et sæt stempler, jeg ville være fløjet ud og købe selv, så var jeg imponeret over, at jeg faktisk fik et helt kortkit som præmie. Når vi kommer hjem fra DK i starten af januar, bliver der forhåbentligt tid til at lege med de fine sager. Det var ikke så tosset at tage forskud på julegaverne på den her måde 🙂

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Juleblog 12. december 2014: Juletravlhed

 1. margit bloch says:

  FED gave… til lykke med den fine præmie.
  Glæder mig til at se dine resultater ;O)
  Og GODT det skæppede lidt i kassen i går.
  Pyh-ha… kan tænke mig at du er lidt brugt i dag.
  Men – enig – en fin idé at tænke på andre end sig selv i juletiden…
  NYD WEEK-END’en og hils… knus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.