Juleblog 11. december 2014: Forberedelser

Uha, sikke en dag. Jeg har stået på hovedet i køkkenet hele dagen, da vi i morgen holder årets velgørenhedsarrangement i UN Spouses. Hvert år har vi et Bake Sale i en af FNs bygninger her i Bonn, hvor vi sælger frokostsager og kager, hvilket er vældigt populært. Men sådan et arrangement kræver naturligvis, at vi har noget at sælge, for på nogen måde at blive en succes. I år har vi ikke haft ret lang tid til at planlægge begivenheden, og et øjeblik så det ud som om vi ikke ville få særlig mange donationer ind. Nu ser det heldigvis bedre ud, men jeg besluttede alligevel at få så meget som muligt ud af de materialer, jeg havde købt til anledningen. Det viser sig, at man kan få seks tærter ud af 4 tærtedeje. Det er da ikke så tosset, når det nu skal være.

2014-12-11 13.07.36

Meget af dagen så køkkenet nogenlunde sådan ud: Der var ingredienser, skåle og projekter spredt over hele køkkenbordet.

2014-12-11 15.37.30

Som sidste år har jeg satset hele butikken på det salte køkken, fordi jeg ved, at de fleste andre laver søde sager, men også at mange af vores kunder gerne vil købe noget, de kan spise til frokost.

poster_from_postermywall2014

De sidste to år har jeg stået for at lave posteren, vi bruger til at annoncere vores bake sale, og i år var det også min opgave. Jeg bruger fortsat postermywall.com, for det er nemt og smidigt.

Nu er det så bare om at få sovet lidt i nat, så jeg er klar til at løbe stærkt i morgen. Der er altid en del arbejde forbundet med de her arrangementer, men det generer mig ikke, når først vi er i gang på dagen. Det er mere i perioden op til, at det kan synes lidt bøvlet. Jeg håber på et godt salg i morgen, og jeg er faktisk glad for, at velgørenheden igen i år får plads her midt i forbrugsjulen.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Juleblog 11. december 2014: Forberedelser

 1. Annette says:

  Hold da op der har været gang i den i dit køkken. Men det ser lækkert ud.
  God fornøjelse med sådan en spændende dag.

 2. margit bloch says:

  WOW… sikken et arbejde…
  Men du kan jo hvad du vil… har jeg set beviser for mange gange… 😉
  kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.