Juleblog 10. december 2014: Shakerkort til Clothilde

Som jeg skrev tidligere, så var Agnes ikke frisk, mens hun var her i Bonn. Når man vil have kram af sådan en lille størrelse – og det vil Agnes’ Tante C naturligvis gerne – så risikerer man jo, at virusserne springer fra den lille mus over på en selv. Sådan gik det også denne gang, og jeg har været lidt præget af “den danske syge” i nogle dage. I dag måtte jeg melde min træning med min personlige træner fra, fordi det ikke gav nogen mening at dukke op til hård træning og så ikke kunne give den fuld skrue. Jeg satser dog på, at virusset hurtigt brænder ud, så hoste og snot fortager sig, inden julen for alvor går i sving.

Når man ikke er helt på toppen, er det meget godt at have lidt projekter på lager, som man endnu ikke har fået vist frem på bloggen. Dagens projekt er netop sådan et: Et kort jeg ikke har vist frem endnu. Der er dog en god grund til, at det har ligget klar indtil i dag. Det er et fødselsdagskort, som Line har bestilt til sin veninde Helles datter, Clothildes 1 års fødselsdag.

clothilde1
Clothildes storesøster, Caroline får kort, som er formet på utraditionelle måder (jeg har lavet en sol, en vandkande og en elefant indtil nu), så naturligvis skal Clothilde også have noget særligt. Valget faldt på et shakerkort, og jeg tror, at det kan blive den type kort, Clothilde får i fremtiden, hvis Line fortsætter med at bestille kort.

clothilde1a

Udover Clothildes navn sidder der også en lille skøjtende pingvin på shakerelementet. Den er fra Lawn Fawn, og den er bare super duper nuttet. Jeg havde først farvelagt den med mørkeblå skøjter og rødt tørklæde, men det duede jo overhoved ikke til resten af kortet, så jeg måtte stemple og farvelægge endnu en lille pingvin. Den første kan jo bare gemmes til en anden god gang.

clothilde1b

Jeg stemplede nogle snefnug på himlen i shakerelementet, inden jeg tilføjede små stjernepalietter og noget snydesukker, som var med i PTI Shaker-kit. Det gør det fint ud for sne på en vinternattehimmel. Jeg satte også et par udstansede fnug udenpå shakerelementet.

Det var hyggeligt at få mulighed for at bruge et julestempel til et kort, der ikke er et julekort. Faktisk vil jeg mene, at det er fint muligt at lave masser af kort til Clothilde og andre vinterbørn med julestempler, uden at de synes, at de bare får et julekort til deres fødselsdag.

Hvad gør du med børn, der har fødselsdag her midt i juletiden? Laver du kort, der overhoved ikke er julede eller forsøger du at kombinere fødselsdagen med årstiden?

—0—

    6a00d8341c64e753ef01a511ad2ef1970c-450wi

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Juleblog 10. december 2014: Shakerkort til Clothilde

 1. lisette/ lam says:

  et meget sødt kort til sådan en lille størrelse

 2. Dejlig kort til Lillepigen. knus morkaren.

 3. Karina Beck says:

  Det er et lækkert kort.
  Når jeg laver kort til decemberbørn laver jeg absolut intet på, der minder om jul.
  Det er nok en ting fra min barndom, hvor mine mostre slog min julegave sammen med min fødselsdagsgave for så kunne jeg få en der var større;) jeg synes at man skal holde jul for sig og fødselsdag for sig. ( nå ja du spurgte jo selv)
  Hilsen Karina der har fødselsdag en uge før jul;):)

 4. kortmager says:

  Sikken et gennemført lækker kort du viser. Stort arbejde bag det. Perfekt som vinterkort

 5. margit bloch says:

  Super sejt kort… og tro det eller ej… I går sad C og jeg og malede pingvinens søstre og brødre på stribe…. Og DE fik juletørklæde på – med hvide prikker……. fnis
  Jeg har (heldigvis) ingen før-jul-fødselsdagsbørn… Men Sofie har d. 28. – og SÅ er julen jo ovre 😉
  Tak for kort ;o)

 6. Lækkert kort, som hun helt sikkert er blevet super glad for.

  Jeg har ikke fået lavet så mange fødselsdagskort i december, men jeg er meget opmærksom på, at fødselsdagsgaven ikke bliver pakket ind i julepapir. Som Karina skrev, så skal der være forskel på fødselsdagsgaven og julegaven 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.