Juleblog 1. december 2014: Chokokalender

Så blev det 1. december, og jeg er retur hjemme i Bonn efter to skønne uger i Irland. Jeg kom hjem med lidt julestress, men vi havde ikke været hjemme ret længe, før vi havde været i kælderen for at hente noget af julepynten op. Så inden jeg gik i seng i går, var der allerede lidt julepynt oppe. Og da jeg har besluttet ikke at tømme alle julekasserne i år, så burde jeg kunne få pyntet op til jul ganske hurtigt. Jeg var inde i byen i dag for at købe lidt ting til julerierne, og nu er jeg lige kommet hjem fra skoven komplet med røde kinder og mos til en af mine dekorationer. Eftersom jeg har været i skoven stort set hver dag i år, føltes det rigtigt at hente lidt grønt til dekorationerne deroppe.

2014-12-01 14.19.56

Det er jo første december, og så starter alle nedtællingerne. Jeg fandt et kalenderlys i en af julekasserne, så nu får vi også kalenderlys i år, selvom jeg egentlig ikke regnede med det. Jeg har fået pakkekalender af min mor gennem hele min barndom – og faktisk en meget stor del af min voksendom også. Men i år har jeg fået noget af min mor, som jeg aldrig har fået før, eller havde kunnet forestille mig at få af hende: En chokoladekalender! Den er fra Frellsen, og der er solid mørk chokolade i kalenderen. Det har været mig go-to slik i år, hvor jeg ikke har spist, det jeg kalder kemisk slik overhoved. Men chokolade uden fyld – det har jeg spist. Så tak, Mutti. Kalenderen er perfekt i år!

Giver eller får du kalendre i år? Eller har du en anden måde at tælle dagene til juleaften på? Jeg vil glæde mig til mit stykke mørke jule-chokolade hver eftermiddag indtil jul.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Juleblog 1. december 2014: Chokokalender

 1. margit bloch says:

  Dejligt at vide, at I er “på plads” igen, Cecilie. Jeg mangler stadig at læse lidt ferielæsning… men skal nok komme efter det…
  Og sikken en sød idé med sådan en choko-kalender.
  Jeg har fået en skrabe-kalender… for jeg er også “kemisk-slik-fri” og har været det et år nu ;)… men en lille bitte mørk choko er jo sundt… =0)
  Glæder mig til at følge dig.
  God aften til jer to.

 2. Randi/rhh says:

  hvor betænktsomt med en kalender du “må” spise, tænkte netop da jeg så en af dine feriebilleder at man virkelig kan se dine anstrengelser det seneste pr
  glæder mig til at se lidt mere af din julepyntning

 3. lisette/ lam says:

  Glæder mig til at følge med igen i år og skønt med sådan en betænksom mor

 4. Annette says:

  Godt du har planlagt at være hjemme til julebloggingen. Men nu har jeg jo fulgt jer rundt på ferien, så jeg føler det er godt at være hjemme igen……..LOL.
  Du har en god og klog mor, der sådan finder den perfekte julekalender til dig. Fedt !
  Min søster og mig har gennem flere år givet hinanden pakkekalender med små scrapsager. Ikke noget særlig fancy, men små overraskelser som det er spændende at stå op til.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.