Stjerne-shaker

140604 013
Det her kort er lavet for noget tid siden, men det fandt vist ikke vej til bloggen før nu. Det er et meget enkelt shakerkort, hvor hele forsiden udgør toplaget af shakeren. Jeg tror, det er den mest enkle måde at lave et shakerkort på, og jeg burde faktisk gøre det oftere.

140604-014a
Jeg udstansede den store stjerne i sølvfarvet glimmerpapir og så fyldte jeg shakeren med små sølvstjerner. Det blev til et meget enkelt shakerkort, hvilket er meget sjovt som alternativ til de mere avancerede shakerkort, jeg ellers har lavet.

—o—

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Stjerne-shaker

 1. Karina Beck says:

  Enkelt og lækkert!!

 2. Gitte says:

  Rigtig elegant kort.

 3. Pia Larsen says:

  Flot, lækkert og elegant shaker kort :o)
  Fortsat god dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.