Krans med røde bær


Det er tredjesidste 24. i måneden i 2014, og dermed lakker det mod ende med min og Charlies interne udfordring om at lave et julekort hver eneste måned. I denne måned har jeg arbejdet i helt traditionelle julefarver, for det passede så fint til kransen.


Jeg udstansede Papertrey Inks Mat Stack 3 i to størrelser, og på den lille cremefarvede stemplede jeg en krans fra et af mine ynglingssæt Wreath for all Seasons. Jeg stemplede bærrene, og derefter løb jeg dem over med Wink of Stella og slutteligt fik de med Glossy Accent for også at få dem til at skinne.


Kortets hilsen er fra Wplus9s Heartfelt Holiday, og den er sat på et foldet banner fra Simon Say Stamp. Jeg har dekoreret hilsnen med “bær”, der er magen til dem på kransen.


Kortet var fint og fladt, indtil jeg besluttede mig for at montere en relativt stor sløjfe i seam binding ovenover mit hovedmotiv… Og det blev ikke bedre af, at jeg dekorerede sløjfen med en knap. Oh well – nogle gange må man acceptere en del mere højde for at få den detalje med, man vil have med.

—o—

     

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Krans med røde bær

  1. Gitte says:

    Wow sikke et smukt kort.

  2. Karina Beck says:

    Rigtig flot kort.
    Også hyggeligt, at man kan se dig i julekuglen ; )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.