Ask 4 år

140527 013
Jeg er på vej igennem billeder af kort, som ikke har fundet vej til bloggen, og jeg fandt blandt andet Asks fødselsdagskort fra maj. Det er et shakerkor, hvor jeg gik all out på temaet med skyer, fly mm.

140527 015
Jeg lavede kortet lige efter, jeg havde fået mit shakerkit fra Papertrey Ink, og det er da også lavet med dies og pailetter fra kittet. Men derudover brugte jeg papirer fra Echo Park, bogstaver fra October Afternoon samt mine ynglingsskyer fra Papertrey Ink. For at få skyerne til at ligne dem, der er på det mønstrede papir i baggrunden, skar jeg bundene af mine udstansede skyer.

140527 029
Jeg har forsøgt at holde kortet i en ikke alt for voldsom højde, hvilket jeg gjorde ved kun at bruge 3d-puder under shaker-elementet, mens resten bare er monteret lige ovenpå hinanden.

—o—

 

 

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Ask 4 år

  1. Rigtig sødt børnekort i dejlige glade farver :0)

  2. Gitte says:

    Dejligt kort i lækre farver.

  3. Louise says:

    Og han blev rigtig glad for det! TAK <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.