Syltede ønsker


Det er efterhånden noget tid siden, jeg lavede disse to kort med syltede pærer, men det er først nu, de når frem til bloggen. Det er to kort, der er bygget op på samme måde men ved at ændre fuldstændig på farverne, fik jeg to ret forskellige kort ud af det.


Jeg stempede og udstansede syltetøjsglasset i hvidt karton, og så stemplede jeg pærer inde i glasset. Derefter udstansede og stemplede jeg tre pærer i forskellige nuancer, så der ikke var nogen tvivl om, hvad der gemmer sig i glasset.


Jeg gav kortet noget mere dimension ved at binde baker’s twine omkring låget på syltetøjsglassene. Her kunne jeg også sætte en tag med kortets hilsen på. Selve syltetøjsglasset sidder med 3d-puder, og det gør pærerne nede i glasset også. Jeg ved ikke, hvordan jeg skulle lave kort uden mine elskede 3d-puder.


Som skrevet er kortene ens, men det gør virkelig en stor forskel, når man ændrer farverne. Pærerne er stemplet i de samme farver, låget på syltetøjsglasset er lavet i samme papir, men baggrundspapirer og båndet er i andre farver, og således er det her et helt andet kort end det første.


Jeg brugte det sidste kort, da vi skulle til et post-bryllupsgrillarrangement i week-enden: Jeg havde pakket tre af mine hjemmelavede syltetøjer ind (med håndstemplede tags) i cellofan, og for at blive i temaet med syltning, valgte jeg at bruge et af kortene.

—o—

 

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.