PL2014: Uge 26


Se da bare der – endnu en uge er blevet dokumenteret. Jeg var i DK i uge 26 (og 27 for den sags skyld), så der var masser af arrangementer at gå til og hygge sig med.


Den primære årsag til, at jeg var i DK, var, at Liza blev student, og det var jo ikke en begivenhed, jeg kunne misse. Billedet af Liza, der rækker tunge, er gennem tiden blevet et veletableret billede af Liza, og jeg har mange række-tunge-billeder.


Anden halvdel af ugen bød på fodbold med Fam. Skovgaard, Lejre med Esben, Sus & Alma og Knuthenborg med Fam. Augustesen. Alletiders alt sammen!

Jeg har købt den relativt nye Becky Higgins serie Love Edition, og selvom den er tænkt til at dokumentere kærlighedsfortællinger eller bryllupper, så synes jeg faktisk, at den virker rigtig fint i et PL-album, hvor de fleste journalingspots alligevel er sort/hvide.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.