Hjemmelavede “thickers”

En af teknikkerne fra Stretch your Stamps 2 var at lave hjemmelavede stemplede “thickers”, og det var en sjov og nem teknik, der kan bruges i mange sammenhænge. Jeg lavede to kort – begge med enkle danske ord som fokus. Når nu man selv laver bogstaverne, kan man jo også selv bestemme, hvad de skal bruges til. Bogtaverne er lavet ved dels at stemple på og udstanse i karton, og dels at udstanse i mosgummi. Når man har udstanset både det stemplede karton og mosgummiet er det sådan set bare at lime de to dele sammen, og så har man sine egne hjemmelavede thickers.

På det første kort embossede stemplede jeg baggrundsbladene i VersaMark, så de bare fremhævede kartonets egen farve. Derudover embossede jeg kartonet (efter jeg havde stemplet) med småbitte prikker, før jeg monterede de hjemmelavede bogstaver.

Til kort nummer 2 stemplede jeg bladene i den ink, der matcher kartonet, hvilket giver et andet look, end når man bruger VersaMark. Her debossede jeg kartonet bare for at få en anden struktur end på det første kort – og så pyntede jeg med et par hvide bling.

—o—

 

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.