Welcomed with love


Den 29. juli kom Almas lillesøster, Signe endelig ud, og der er nu endnu en lille pige, vi glæder os til at lære at kende og følge gennem livet. Esben har lagt billeder på Flickr, og det var så heldigt, at de inspirerede til, at jeg fik scrappet det første Signe-layout. Billedet af den lille mus, der sover med armene oppe om ørene, var det første, jeg kastede mig over. Jeg arbejdede med dette Janna Werner layout som “skitse”, hvilket fungerede rigtig godt, fordi jeg havde skåret billedet af Signe ret meget til, og derfor ikke kunne printe det i en meget større størrelse.


Noget af det, der altid er svært, men sider med spædbørn er titlerne… Man kan jo kun lave mange sider, der hedder “ny”, “nuttet” eller bare har barnets navn. Da dette er det første Signe-layout, valgte jeg at bruge en kombination af hendes navn og ARGH! fødselsdato – se lige fejlen… Shit manner! Nå, det bliver straks fixet 😉


Sådan – inden jeg overhoved skrev videre, fik jeg lige rettet datoen. Heldigvis ser det sådan set meget naturligt ud med endnu et lag på et layout, der allerede har masser af lag.


Jeg købte nogle papirklips med tal på, da vi var i Holland i går, og en af dem fandt vej til layoutet. Det måtte jo være et 2tal, når man nu er bebs nr. 2 i familien.


Det med at vikle lidt sytråd sammen og bruge som dekoration kan jeg ret godt lide, og det var da også en af detaljerne fra det oprindelige layout, som jeg vidste, at jeg skulle have med på mit layout. Brad’en med den lille ugle har jeg haft liggende meget længe, men endelig fandt jeg et sted, hvor den passede i form og farver.

Jeg har besluttet mig for, at fremtidige layouts af Alma og Signe skal være i 8,5*11″, da jeg længe har tænkt, at den størrelse er ret ideel til layouts af ungerne – ikke mindst fordi jeg sjældent har noget journaling, der skal på siderne.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Welcomed with love

 1. Maryann says:

  Super lækkert LO her, men der er nu heller ikke noget så inspirerende som en lille ny baby er der? De gi´r bare en lyst til at gøre en hel masse af en eller anden grund ha ha ha. Og Signe her er da bare nuser også.

 2. dorte says:

  århhh hvor er hun sød stort tillykke med lille Signe

 3. Karina Beck says:

  Hvor er det et dejligt babylayout!
  Jeg har også pinnet Jannas LO. Jeg er ret vild med hendes ting.

 4. CharlieDK says:

  Dejlig baby og ditto layout – og så godt rettet med årstallet. Det er nok varmen der får os til at lave sådan nogen UPS’er. =0) Det er ellers en del “små venner” du laver sider til og om – IMPONERENDE… KH herfra hvor hverdagen er i gang uanset om jeg er klar eller ej.

 5. Karin says:

  Hi hi, ja shit happens 😉 så det med det samme men danset jo hurtigt ud af at du havde rettet det 😉 godt rettet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.