Røde valmuer

(kortet er faktisk hvidt, selvom det ser gråligt ud på billedet)

Jeg kom retur fra DK i juli uden et eneste kort på lager (og det er jo ikke så tosset, når det betyder, at man har solgt lageret), og det gav jo anledning til at komme i sving med at lave nye kort. Jeg ville bruge andre stempler, end dem jeg havde haft med til DK, og Papertrey Inks Botanical Silhouettes er og bliver et af mine ynglingssæt. Til dette kort lod jeg mig inspirere af et par forskellige kort, der brugte samme sæt, og stemplede fine røde valmuer i blomst.


Det kan være rigtig fedt at arbejde med kort, der har meget kontrast, fordi de bliver så klare og enkle. Rød, sort og hvid (med ganske lidt grønt) er en klassiker, og den virker hver eneste gang.

—o—

 

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.