PL2014: Uge 23+24


Det er noget værre noget med det her PL – jeg falder hele tiden bagud… Men jeg giver altså ikke op! Basta! Jeg har fået lavet uge 23 og 24, og de må deles om et spread, da der ikke var så mange billeder fra de to uger, at det ikke kunne lade sig gøre at presse dem ind på et enkelt spread.


I uge 23 fejrede vi Ks fødselsdag, men da spreadets citat skulle dække over begge ugerne blev det nødt til at fokusere på vejret – beklager K 😉 Jeg bruger ikke så tit rød som tekstfarve i PL-sammenhæng, men i disse to uger gav det bare mening pga. flaget, min trøje, Finns shorts, jordbærene mm. Man må jo arbejde med det, man har.


Som skrevet havde vi voldsomt uvejr i uge 24 i NRW (ikke så meget hos os), så det måtte naturligvis fylde en del. Samtidig var det også i denne uge, at VM startede, og det var en vigtig begivenhed i vores hjem – vi elsker at se fodbold. Vi snakkede meget om, hvem der monstro nåede finalen, om vores adopterede land kunne gå distancen…

Videre! Videre! Videre!

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to PL2014: Uge 23+24

 1. camillaBK says:

  Flot, jeg er imponeret over standhaftigheden i PL projektet
  Personligt gav jeg op sidste år efter blot en måned.
  Men jeg har faktisk lige kigget på det idag og tænkt det var ærgerligt jeg ikke kom videre. Det er ret hyggeligt at kigge på

 2. Jytte says:

  Flot at du “hænger ved” i din PL.
  Jeg vil aldrig kunne følge det til dørs … flotte sider 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.